Menu

04.11.2019 Poniedziałek

„Zupa żurek na kiełbasce białej, pieczywo, owoc”

Składniki: Zupa żurek na białej kiełbasce (szyje z indyka, kiełbasa biała, włoszczyzna, seler, maślanka, śmietana, ziemniaki, majeranek, czosnek, sól, pieprz, pietruszka natka), pieczywo, mieszane, owoc.

05.11.2019 Wtorek

„Kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, sałatka z buraków, kompot owocowy”

Składniki: Kotlet mielony (łopatka wieprzowa, filet z kurczaka, jajko, tarta bułka, cebula, sól, pieprz, olej rzepakowy), ziemniaki z koperkiem (ziemniaki, koperek, sól, masło, mleko), sałatka z buraków (buraki, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, ocet), kompot owocowy.

06.11.2019 Środa

„Indyk z warzywami, makaron, brokuły z bułeczką, kompot owocowy”

Składniki: Indyk z warzywami (filet z indyka, włoszczyzna, seler, sól, olej rzepakowy, śmietana, mąka pszenna, koncentrat pomidorowy), makaron, brokuły z bułeczką (brokuły, sól, masło, tarta bułka), kompot owocowy.

07.11.2019 Czwartek

„Szynka w sosie własnym, kasza pęczak, surówka z pekinki, kompot owocowy”

Składniki: Szynka w sosie własnym (szynka wieprzowa, sól, olej rzepakowy, śmietana, mąka pszenna, cebula,), kasza pęczak (kasza, masło, sól), surówka z pekinki (kapusta pekińska, marchew, kukurydza konserwowa, cukier, sól, papryka świeża, majonez, jogurt bałkański), kompot owocowy.

08.11.2019 Piątek

„Ryba po grecku, ryż z kurkumą, kalafior z bułeczką, kompot owocowy”

Składniki: Ryba po grecku (dorsz, olej rzepakowy, mąka pszenna, śmietana, włoszczyzna, seler), ryż z kurkumą (ryż, kurkuma, sól, masło, mleko), kalafior z bułeczką (kalafior, masło, tarta bułka, sól), kompot owocowy.

Opublikowano: 26 listopada 2017 23:24

Kategoria: Ogłoszenia

Wyświetleń: 3700

Wszelkie prawa zastrzeżone © Szkoła Podstawowa nr 11 im. Mikołaja Kopernika

Realizacja: Superszkolna.pl

Zaszyfrowany adres tej strony