Menu

11.06.2018 Poniedziałek

„Zupa żurek na kiełbasce białej, bułka razowa, banan”
Składniki: zupa żurek (korpusy z kaczki, włoszczyzna, seler, śmietana, maślanka, mąka pszenna, majeranek, czosnek, sól, pieprz, kiełbasa wieprzowa, ziemniaki, bułka razowa (mąka pszenna, mąka żytnia, jajko), banan.

12.06.2018 Wtorek

„Filet z indyka panierowany, ziemniaki z koperkiem, marchewka z bułeczką i masełkiem, kompot owocowy”
Składniki: Filet z indyka panierowany (filet z indyka, jajko, mąka pszenna, sól, pieprz, olej rzepakowy, tarta bułka (gluten), ziemniaki z koperkiem (ziemniaki, masło, koperek, sól), marchewka z bułeczką i masełkiem (marchew, tarta bułka (gluten),olej rzepakowy, masło, woda, owoce, miód.

13.06.2018 Środa

„Kartacze, sos pieczarkowy, kapusta kiszona zasmażana, kompot owocowy”
Składniki: Kartacze (ziemniaki, mąka pszenna, jajko, łopatka wieprzowa, sól, pieprz, majeranek), sos pieczarkowy (pieczarki, mąka pszenna, śmietana, sól, pieprz), kapusta kiszona zasmażana (kap. kiszona, boczek wieprzowy, cebula, sól, pieprz, kminek), owoce, woda, miód.

14.06.2018 Czwartek

„Wątróbka indycza z cebulką, ziemniaki z koperkiem, surówka z selera i pora, kompot owocowy”
Składniki: Wątróbka z indyka (wątróbka z indycza, mąka pszenna, sól, pieprz, olej rzepakowy(, ziemniaki, masło, sól, koperek), surówka z selera i pora (seler, pora, sól, cukier, kwasek cytrynowy, jogurt bałkański), owoce, woda, miód.


15.06.2018 Piątek

„Ryba po grecku, ryż, brukselka z bułeczką, kompot owocowy”
Składniki: Ryba po grecku (filet z dorsza, mąka pszenna, sól, olej rzepakowy),  ryż (ryż, sól, masło), brukselka (brukselka, masło, tarta bułka (gluten),owoce, woda, miód.

Opublikowano: 26 listopada 2017 23:24

Kategoria: Ogłoszenia

Wyświetleń: 2631

Wszelkie prawa zastrzeżone © Szkoła Podstawowa nr 11 im. Mikołaja Kopernika

Realizacja: Superszkolna.pl

  • W październiku 2018 r. opłata za obiady wynosi 80,50 zł
Zaszyfrowany adres tej strony